stutteri ørnbo shetlandsponyer shetlandspony

Forside

Om Stutteri Ørnbo

Sidste nyt

Hingste

Hopper

Ungdyr

Føl fra i år

Føl i vente

Salgsliste

Links

Kontakt os

Om Stutteri Ørnbo

Vi bor i en lille landsby Græse i det nordlige Frederikssund i Nordsjælland. Ejendommen, vi bor på, er erhvervet i 2003. Vi har brugt og bruger en del tid på ombygninger af ejendommen, vi har bygget nyt stuehus i 2003 samt ny stald i 2004. Jordtilliggende til ejendommen er på 12 ha. Foldene til ponyerne er anlagt rundt om bygningerne, således at vi let kan betragte og nyde vores dyr.

Vores interessse for shetlandsponyer startede med, at svigerforældrene fik 2 sorte hopper. Her efter købte vi selv vores første shetlænder Stjernens Annabel hos Janny på Stutteri Stjernen til vores datter. Vi ønsker primært at avle røde ponyer med lyse maner og haler, og stangmålet skal være i nærheden af 100 cm, vi har dog ponyer i andre farver. Vi har indkøbt avlsdyr i Danmark, Sverige og Holland, ens for dem alle gælder det, at deres blodlinier overvejende fører tilbage til de hæderkronede britiske stutterier som Wells, Transy, Marshwood etc.

Vi er naturligvis medlemmer af Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark og vores ponyer er alle registrerede og mærkede med chips.